Vinduesløfter til løft af tunge elementer

​Hurtig og effektiv montering af nye vinduer på få timer

Har du brug for en vinduesløfter med fører til et byggeprojekt? Hos Flængs Byggemontering har vi specialiseret os i at løfte vinduer og andre byggematerialer på op til 700 kilo. Vores kunder er især håndværkere og entreprenører i blandt andet Holstebro, Herning, Ringkøbing og omkringliggende byer. Vores ekspertise efterspørges især i forbindelse med udskiftning af vinduer. 

Vi har mere end 30 års erfaring og har en kort klargøringstid. Det betyder, at vi kan påbegynde og færdiggøre arbejdet hurtigt og effektivt. Det tager typisk to timer for et almindeligt parcelhus, og I undgår tunge manuelle løft.

Kan løfte vinduer på helt op til 700 kilo

Vi råder over en yderst manøvredygtig vinduesløfter, der kan køre på svært fremkommeligt terræn, og som kan køre under lave overdækninger.

Vi kan løfte vinduer på op til 700 kilo direkte fra pallen og derpå transportere dem rundt om huset. Vinduesløfteren har en lav frihøjde på blot 2,1 meter, og den kræver blot 1,4 meter i bredden.

Vi kan montere vinduer i en højde på op til 3,5 meter, og vinduesløfteren kan også montere vinduer under overdækninger, som er på blot 2,1 meter. Herefter kan en enkelt medarbejder færdigmontere vinduet.

Vi påtager os endvidere specialopgaver som for eksempel oplægning af muroverliggere og indkøring af byggematerialer gennem almindelige døre.

Kontakt os for at høre om vores vinduesløfter

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vores vinduesløfter inkl. fører kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi har ekspertisen til at stå for dit projekt.

Vi tager også gerne en snak om, hvad du har brug for. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag, når vores dygtige medarbejdere udfører kvalitetsløsninger. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Flængs Byggemontering besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi hjælper med let og effektiv løft af tunge vindueselementer i forbindelse med isætning og udskiftning af vinduer i ældre og nye huse.

Telefontider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

mt.larsen@post.tele.dkKontaktoplysninger

Flængs Byggemontering

Naurvej 25, 7500 Holstebro

​​Klik her for rutevejledning

smartphone 24 46 16 79

email  mt.larsen@post.tele.dk