Leje af vinduesløfter med fører til entreprenører & håndværkere

Vi klarer vinduesmontering hurtigt og effektivt

Leder du efter en virksomhed, der tilbyder leje af vinduesløfter inkl. fører? Hos Flængs Byggemontering er vi eksperter i at løfte og montere vinduer, som vejer op til 700 kilo. Vi løfter også andre tunge elementer. 

Vi arbejder især for entreprenører og håndværkere i blandt andet Holstebro, Ringkøbing, Herning og omegn.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for faget, og vores vinduesløfter har en kort klargøringstid ved ankomst. Derfor arbejder vi hurtigt og effektivt, og det tager blot et par timer at montere vinduer i et almindeligt parcelhus.

700 kilo og lav frihøjde er intet problem for os

Vi tilbyder udlejning af en vinduesløfter med fører, som vi selv har udviklet og bygget, og den kan køre vinduer uden behov for tunge manuelle løft.

Vinduesløfteren kan løfte tunge vinduer, som vejer op til 700 kilo. Vinduerne bliver hentet direkte fra pallen og transporteret rundt om huset til det rette sted. Her kan den montere vinduer i en højde på op til 3,5 meter. Herefter kan en enkelt medarbejder færdiggøre monteringen.

Den har en lav frihøjde på 2,1 meter, og den kræver blot 1,4 meter i bredden. Derfor kan den køre igennem smalle passager, og den kan montere vinduer under overdækninger på blot 2,1 meter. Der er med andre ord tale om en manøvredygtig vinduesløfter.

Udover leje af vinduesløfter med fører påtager vi os gerne specialopgaver med for eksempel indkøring af byggematerialer gennem almindelige døre og oplægning af muroverliggere med videre.

Hvad koster det at leje en vinduesløfter

Vores priser for leje af vinduesløfter med maskinfører afhænger blandt andet af antallet af vinduer, herunder omfanget af manuelt montagearbejde. Dertil kommer en række andre faktorer, men det er altid en billig, hurtig og effektiv løsning.

Få et uforpligtende tilbud på leje af vinduesløfter

Lej en vinduesløfter med fører – eller start med at kontakte os for at få mere information. Vi tilbyder gerne råd og vejledning om vinduesmontering, og vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for leje af vinduesløfter inkl. maskinfører.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag, når vores dygtige medarbejdere udfører kvalitetsløsninger. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Flængs Byggemontering besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi hjælper med let og effektiv løft af tunge vindueselementer i forbindelse med isætning og udskiftning af vinduer i ældre og nye huse.

Telefontider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

mt.larsen@post.tele.dkKontaktoplysninger

Flængs Byggemontering

Naurvej 25, 7500 Holstebro

​​Klik her for rutevejledning

smartphone 24 46 16 79

email  mt.larsen@post.tele.dk