Montering af vinduer – også af tunge elementer

Vi har en kort klargøringstid og er hurtigt færdige

Ønsker du hjælp til montering af vinduer? Hos Flængs Byggemontering har vi speciale i at udskifte og montere vinduer, herunder af tunge vindueselementer på op til 700 kilo. 

Vores kunder er især entreprenører og håndværkere på byggepladser i blandt andet Holstebro, Ringkøbing, Herning og adskillige andre steder.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget, og vi har udviklet en vinduesløfter, som gør os i stand til at arbejde hurtigt og effektivt. Vi har en kort klargøringstid, og det tager blot et par timer for os at montere nye vinduer i et almindeligt parcelhus.

Vi klarer smalle passager og elementer på 700 kilo

Vi har specialiseret os i montering af vinduer med en specialudviklet vinduesløfter, som gør os i stand til at håndtere tunge vinduer. Den kan løfte tunge elementer, som vejer op til 700 kilo.

Vinduesløfteren kan hente vindueselementerne direkte fra pallen og flytte dem rundt om huset. Her kan den montere vinduerne i en højde på op til 3,5 meter, hvorpå en enkelt medarbejder kan færdiggøre monteringen. Der er tale om en manøvredygtig vinduesløfter, som har en lav frihøjde på 2,1 meter, og den kan ligefrem montere vinduer under overdækninger på 2,1 meter. Samtidig kan den køre langs smalle arealer på blot 1,4 meter i bredden.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer med en vinduesløfter afhænger af antallet af vinduer og af vores del af det manuelle montagearbejde. Dertil kommer materialerne, herunder selve vindueselementerne. Maskinen kan foretage tunge manuelle løft på svært fremkommeligt terræn og under overdækninger, og derfor vil det altid være en hurtig og konkurrencedygtig løsning.

Få et tilbud på en effektiv montering af vinduer

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvordan vi hurtigt og effektivt kan montere vinduer med vores vinduesløfter. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan komme med et løsningsforslag. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af vinduer.

Følg os på de sociale medier​

På vores sociale medier kan du blandt andet læse vores seneste nyheder, følge med i vores projekter og få spændende indblik i vores hverdag, når vores dygtige medarbejdere udfører kvalitetsløsninger. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Flængs Byggemontering besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi hjælper med let og effektiv løft af tunge vindueselementer i forbindelse med isætning og udskiftning af vinduer i ældre og nye huse.

Telefontider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

mt.larsen@post.tele.dkKontaktoplysninger

Flængs Byggemontering

Naurvej 25, 7500 Holstebro

​​Klik her for rutevejledning

smartphone 24 46 16 79

email  mt.larsen@post.tele.dk